Bike care, who cares?

 

We do! In 2020 zijn wij een revolutie gestart in de markt van de fietsonderhoudsproducten! Sindsdien maken vele profs hun fietsen sneller met onze producten en kun je als sportieve fietser niet meer gezien worden met een fiets die niet perfect verzorgd is. Inmiddels hebben we ons assortiment uitgebreid met onder andere verzorgingsproducten en een innovatief wasmiddel voor fietskleding waardoor we verder gaan dan alleen onderhoud.

 

Met onze performancegerichte en milieuvriendelijke producten zijn wij de challenger die de markt laat groeien. Door onze innovatieve kijk op R&D zijn we in staat om kwalitatief het verschil te maken tegelijkertijd zorgt onze marketing ervoor dat we écht opvallen.

 

Wil jij onderdeel worden van het winnende team? Lees dan verder! 

De functie

Jij neemt de lead neemt als het gaat over de e-commerce activiteiten van ons merk. De website is het middelpunt van onze marketinginspanningen en de resultaten groeien stevig door. Je hebt in deze rol een strategische positie en staat te tegelijkertijd midden in de operatie, je hebt veel verantwoordelijkheid en je taken zijn divers. Van het bedenken en uitwerken van de e-commerce strategie, het managen van onze Shopify partner en digital marketing agency, de e-commerce kanalen klaarmaken voor livegang van nieuwe producten en het finetunen van de customer journey. Allemaal zaken waar jij blij van wordt! 

Taken en verantwoordelijkheden

  •  Je bouwt direct mee aan het merk Dynamic en hebt veel eigen verantwoordelijkheid.
  • ✅ Ontwikkelen en implementeren van een strategisch e-commerceplan om de groeidoelstellingen te bereiken.
  • ✅ Zorgen voor een optimale gebruikerservaring (UX) en navigatie op de website om de conversie verder te optimaliseren.
  • Ontwikkelen en uitvoeren van digitale marketingcampagnes waarbij SEO, SEA en e-mailmarketing een belangrijke rol spelen. Je werkt hiervoor samen met je collega’s uit het marketingteam.
  • Je analyseert continue data & resultaten om de juiste beslissingen te nemen. Deelt je inzichten met het team en doet actief aan stakeholdermanagement.
  • Jij zorgt samen met onze content marketeer ervoor dat homepage, ads, nieuwsbrief, landingspagina’s en andere digitale uitingen naadloos op elkaar en de bredere campagnes aansluiten.
  • In 2024 breiden we onze platformsales uit, vooral Amazon krijgt veel aandacht. Samen met onze Operations Manager leid je het team dat zich bezighoudt met het bereiken van een optimale resultaten op de diverse platforms.
  • We werken aan een innovatieve benadering van onze visie op community building waarbij jij een grote rol gaat spelen. De concurrentie leest mee maar we vertellen je er graag alles over tijdens onze kennismaking.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • ✅ Een marktconform salaris en uiteraard 8% vakantietoeslag.
  • ✅ Reiskostenvergoeding en naast een Mac alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.
  • ✅ Een toffe werkplek in ons nieuwe kantoor in Den Haag vlak bij station Hollands Spoor.
  • De vrijheid om flexibel te werken. We vinden het belangrijk dat je veel op kantoor bent maar het is ook prima om af te wisselen met het werken vanuit een andere locatie.
  • Vrijdagmiddagritjes, borrels, zoveel bike care producten als je wil en collega’s die net zo fietsgek zijn als jij. Daarnaast krijgen we bij veel toffe merken in de fietsindustrie grote kortingen en daar profiteer jij natuurlijk van mee!

Wat je meeneemt

  • 🚴‍♂️ Je hebt HBO / WO werk en denkniveau, kunt snel strategisch schakelen, bent communicatief vaardig, sociaal en sportief.
  • 🚴 Je vindt het prettig om KPI gestuurd te werken, geeft je eigen succes vorm en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dynamic is een platte organisatie waar samenwerken belangrijk is, ‘win as a team’ is een van onze kernwaarden.
  • 🚴‍♀️ Je hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring in een e-commerce omgeving.
  • 🚴‍♂️ Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect, werkt nauwkeurig en bent competitief ingesteld.
  • 🚴 Je hebt een oplossingsgerichte mentaliteit, krijgt dingen voor elkaar en neemt verantwoordelijkheid.

In deze functie hebben we ruimte voor iemand met meer dan gemiddelde ervaring maar we vinden het ook tof als je als talent met ons wil meegroeien. Er is ruimte om het takenpakket af te stemmen op de perfecte kandidaat.  

Bij Dynamic word je onderdeel van een hecht team waar we erin geloven dat we samen alles voor elkaar krijgen. Sociale vaardigheden, een constructief kritische houding en een commerciële mindset helpen je bij het behalen van top resultaten. We werken in een informele, high performance setting waarbij een balspelletje afgewisseld wordt met strategische sessies.

 

Ben je na het lezen van deze uitdaging ervan overtuigd dat jij de geschikte kandidaat bent voor deze rol? Lijkt het je leuk om vanaf nu op vrijdag met ons mee te fietsen tijdens de ‘Dynamic Weekend Ride’? Dan horen we graag van je!

 

Solliciteren kan per email naar staff@dynamicbikecare.com t.a.v. Rob Fleu. Heb je vragen over de vacature? Bel dan gerust even naar 085-0220362. 

verfasst von Dynamic

Related blog posts